Aloita uusi harrastus melontakurssin kautta

Tule melontakurssille ja löydä uusi maailma kajakista käsin. Melonta on hieno ja monipuolinen harrastus.

Kaikkea ei kannata opetella kantapään kautta, etenkään melonnassa. Osaavan ja ammattitaitoisen melontakouluttajan avulla pääset turvallisemmin ja nopeammin nauttimaan monipuolisesta melontaharrastuksesta.

Melontakurssi pienryhmässä (2-4 hlö)

Merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Järjestämme melontakursseja pienryhmille Inkoossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan melontakurssille.

 

Melontakokeilu – tule kokeilemaan melontaa

Kokeile melontaa turvallisesti ammattilaisen johdolla esim. 2-3 tunnin helpolla melontaretkellä, jonka aikana tutustumme käytännössä tarvittaviin melontataitoihin ja turvallisuusasioihin.

Ryhmäkoko: 1 – 6 henkilöä. Ota yhteyttä ja sovitaan asiasta.

merimelonnan peruskurssi – pienryhmä 2-4 hlö

Tule melontakurssille ja aloita uusi harrastus ammattilaisen johdolla. Merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Kurssin suorittanut meloja hallitsee melonnan perustaidot ja ymmärtää riskitekijät vesillä liikuttaessa.

Melontakurssi ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Tarvitset mukaan vain sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä juotavaa ja pientä evästä. Opit melonnan perusteet kanssamme turvallisesti ja varmasti. Suurimman osan ajasta olemme vesillä. Ryhmäkoko melontakurssillamme on todella pieni ja opastus hyvin henkilökohtaista. Osallistujan tulee olla vähintään 15 vuotias (alle 18 vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

Katso tästä (pdf): kurssikuvaus – tarkempi kurssisisältö

Hinta: 250 € (sis. alv)

Hintaan sisältyy koulutus, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi sekä kuivapuku pelastautumisharjoituksessa. Kurssin suoritettuasi saat luottokortin kokoisen todistuksen, jolla voit osoittaa osaavasi melonnan perustaidot (vaaditaan esim. kajakin vuokraamiseen ja melontaseuraan liittymiseen).

 

Paikka Päivä Klo
Inkoo 15.-16.5.2024 keskiviikko-torstai klo 17-21.30
Inkoo 22.-23.5.2024 keskiviikko-torstai klo 17-21.30

Järjestämme melontakursseja myös yksityisopetuksena. Yksilöllinen opetus takaa tehokkaan ja mukavan tavan oppia.

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää melontakursseista, ota rohkeasti yhteyttä.