Aloita uusi harrastus melontakurssin kautta

Tule melontakurssille ja löydä uusi maailma kajakista käsin. Melonta on hieno ja monipuolinen harrastus.

Kaikkea ei kannata opetella kantapään kautta, etenkään melonnassa. Osaavan ja ammattitaitoisen melontakouluttajan avulla pääset turvallisemmin ja nopeammin nauttimaan monipuolisesta melontaharrastuksesta.

Melontakurssi 

Merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Järjestämme melontakursseja aloittelijoille pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan melontakurssille.

Melonnan pienryhmä- ja yksityisopetus

Haluatko yksilöllistä opetusta kajakkipyörähdykseen alkeista alkaen tai tarvitseko hieman ohjattua ja tarkennettua harjoitusta saadaksesi pyörähdyksesi toimimaan. Joko yksin tai enintään neljän hengen ryhmä. Ota yhteyttä niin sovitaan ajankohdasta.

Melontakokeilu – tule kokeilemaan melontaa

Kokeile melontaa turvallisesti ammattilaisen johdolla esim. 2-3 tunnin helpolla melontaretkellä, jonka aikana tutustumme käytännössä tarvittaviin melontataitoihin ja turvallisuusasioihin.

Ryhmäkoko: 1 – 6 henkilöä. Ota yhteyttä ja sovitaan asiasta.

Kayaker – merimelonnan peruskurssi

Tule melontakurssille ja aloita uusi harrastus ammattilaisen johdolla. Kayaker – merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Kurssin suorittanut meloja hallitsee melonnan perustaidot ja ymmärtää riskitekijät vesillä liikuttaessa.

Melontakurssi ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Tarvitset mukaan vain sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä juotavaa ja pientä evästä. Opit melonnan perusteet kanssamme turvallisesti ja varmasti. Suurimman osan ajasta olemme vesillä. Ryhmäkoko melontakursseillamme on pieni ja kaikki kouluttajamme ovat kokeneita melonnan ammattilaisia. Osallistujan tulee olla vähintään 15 vuotias (alle 18 vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

Katso tästä (pdf): kurssikuvaus – tarkempi kurssisisältö

Hinta: 150 € (sis. alv)

Hintaan sisältyy koulutus, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi. Kurssin suoritettuasi saat luottokortin kokoisen todistuksen, jolla voit osoittaa osaavasi melonnan perustaidot (vaaditaan esim. kajakin vuokraamiseen ja melontaseuraan liittymiseen).

 

Paikka Päivä Klo
Espoo, Otsolahti 24.-25.5.2022 tiistai-keskiviikko klo 17-21.30
Espoo, Otsolahti 31.5.-1.6.2022 tiistai-keskiviikko klo 17-21.30
Järjestämme melontakursseja myös pienryhmille ja yksityisopetuksena. Yksilöllinen opetus takaa tehokkaan ja mukavan tavan oppia.

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää melontakursseista, ota rohkeasti yhteyttä.