Kouluttajakurssi

Melontakouluttaja osaa käyttää opetusmenetelmiä monipuolisesti, hän huomio ryhmän eritasoiset melojat ja osaa antaa rakentavaa palautetta yksilön taitojen edelleen kehittämiseksi. Kouluttajakurssi antaa hyvän pohjan NIL Instructor kouluttajanäyttökokeen suorittamiseksi.

Kouluttajakurssi muodostuu kahdesta lähiopetusviikonlopusta sekä näiden välillä tapahtuvasta omatoimisesta käytännön harjoittelusta ja sen perusteella laadittavasta kirjallisesta portfoliotyöstä.

Tämä kouluttajakurssi toimii myös Melonta- ja soutuliiton avovesimelonnan kouluttajakoulutuksena. Kouluttajapätevyyden saa suorittamalla hyväksytysti viikonlopun kestävän NIL Instructor näyttökokeen, joita järjestetään vuosittain.

Melontaseuroissa kouluttajan tehtäviin kuuluvat melonnan, alkeis-, jatko-, ohjaaja- ja opastason opetustehtävät sekä vaativien melontaharjoitusten ja retkien johtaminen. Kouluttaja osallistuu seuransa koulutustoiminnan kehittämiseen tai johtaa sitä. Kouluttaja ohjaa seuransa melontaturvallisuustyötä ja sen kehittämistä.

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää kouluttajakurssista, ota rohkeasti yhteyttä.

Ennakkovaatimus: Melontaopas – NIL Guide tai vähintään Melonta- ja soutuliiton nykyisen melontaopaskurssin suorittaminen.

Katso tästä (pdf): kurssi-info

Kouluttajat: Anssi Nupponen ja Damijan Marin

Osallistujamäärä: max 8

Hinta: 525 € (sis. alv). Sisältää koulutuksen ja kurssimateriaalin sekä aamupalat lähiopetus viikonloppuina.

Aika ja paikka: Kaksi viikonloppua 21.-23.4. ja 16.-18.6.2023. Rolling Kayakin tukikohta Inkoossa ja lähistön vesialueet. Kurssilla majoitutaan omissa teltoissa.