Asiakaspalaute

Me suosittelemme Rolling Kayakia

Melontaohjaajakurssi

Niin, ryhmä, kouluttaja kuin ympäristö olivat todella mahtavat. Anssin tyyli opettaa on hyvä, selkeä ja asiantunteva sekä rento. Hän antaa sopivasti ja sopivalla tavalla palautetta. Opin valtavasti niin ohjaamisesta kuin melontatekniikasta. Suosittelen!

Kiitos Anssi!

Rolling Camp

Kiitos vielä kurssista! Olin positiivisesti vaikuttunut paitsi omasta suorituksestani, myös sun tavasta opettaa ja ohjata. Sain myös siitä paljon irti, kiitos siitä!

t. Ulla

Sea Kayaker

Ohjaajien rento mutta asiallinen ote koko kurssin ajan loi hyvää tunnelmaa. Tämä sai aikaan sen, että oli rohkeutta kysyä kysymyksiä ja pyytää apua sitä tarvitessa. Kurssi oli hyvinkin vuorovaikutteinen, mikä pakotti keskittymään koko ajan ja näin aiheutti aloittelijalle oivalluksia rutkasti enemmän kuin silloin, kun opetus tapahtuisi ohjaajan yksinpuheluna.

Käytännön harjoittelussa ohjaajien omat erinomaiset melontataidot tukivat oppimista. Jotta tekemällä oppisi, tulee ensin saada nähdä hyviä malliesimerkkejä. Merellä kajakin käsittely- ja pelastautumisharjoittelu oli tehokasta ja antoisaa ohjaajien tarkoituksenmukaisen aikatauluhallinnan (tauotus mukaanlukien) ja kannustavan asenteen vuoksi. Kannustava tunnelma ja ohjaajien monipuolinen taitavuus saivat tällaisen merta pelkäävän tyypinkin tuntemaan olonsa turvalliseksi ja rohkenemaan tekemään harjoitteita vedessä.

t. Maarit

Viikonloppu oli oikea opetusten aarrearkku.

Opetuksesta kuului pitkän melontakokemuksen tuoma varmuus, joka ei jättänyt sijaa epäilykselle. Samoin kuului syvällinen vastuullisuus ja hyvä tahto. Huomasin myös, että mikä esitetään, se esitetään itse koeteltuna tietona ja selitettynä niin, että se oli helppoa käsittää. Mainiota sekin, että kehotitte meitä puntaroimaan itse asiat ja kuuntelemaan myös merta, sen antamaa opetusta.

Tapanne opettaa oli käytännönläheinen ja sisälsi mieleen jääviä, osuvia ja hauskoja esimerkkejä – ja täydensitte hienosti toinen toisianne opetustilanteissa. Lisäksi annoitte tilaa jokaiselle olla sellainen kuin on, hukkaamatta koskaan asian olennaista puolta. Aina oltiin asiassa ja ammattitaitonne ja ammatillisuutenne paistoi läpi. Ystävällisyytenne ja kanssakäyntinne porukan kanssa oli jotenkin perin juurin rehellistä ja avointa.

Minua inspiroi se, että pistitte itsenne täysin peliin – niin tahdon itsekin tehdä. Tuntui hyvältä nähdä, miten itselleni niin tärkeä juttu, merimelonta, on teillekin jotakin uskomattoman hienoa. Sellaista, mitä ei tahdo sulkea jonkin säälittävän määritelmän sisään, vaan sellaista, joka on avautuvaa ja kasvavaa, jotain minkä ääreltä löytää ihmeitä. Te olette juuri mitä sopivimpia henkilöitä siirtämään eteenpäin tietoja ja taitoja sekä oikeanlaisia kysymyksiä, joiden kautta meloja voi kehittyä ja lähteä turvallisesti tutkimaan maailmaa mereltä käsin.

t.Irene

Melontaopaskurssi

Ehdottomasti parhaita kursseja jossa olen ollut. Hyvä henki, opetus ja oikeastaan kaikki muukin mitä voi toivoa.

Melontaohjaajakurssi

Hyvä kokonaisuus joka sisälsi sopivasti sekä opettamista ja retken ohjaamista. Asiat oli pilkottu sopiviin ja selkeisiin osiin, joiden välissä oli aikaa myös sisäistämiseen. Kouluttaja ammattilainen sekä melonnassa että opettamisessa. Kurssista sai loistavat pohjat omalle melonnalle ja ohjaamiselle.

Advanced Sea Kayaker

Kurssi oli aivan mahtava, tuli opittua paljon uutta ja oivallettua jo aiemmin opitusta teoriasta valtavasti hyödyllistä käytäntöä. Ryhmä oli loistava, ja aallokkoreskutusten ja hinausten mokat jäivät mieleen niin tiukasti että ensi kerralla muistaa miten ei kannata tehdä. Kouluttajat olivat erinomaisia, kokemus ja taito näkyivät. Monipuolinen ja kannustava yksilöllinen ja pienryhmäopetus antoi kaikille jotain. Asiat perusteltiin hyvin, jolloin oma tekeminen ei perustunut vain siihen että ”joku kehotti tekemään näin”. Paljon jäi treenattavaa tulevalle vuodelle. Kiitos hurjan paljon!

t. Nädia

Rolling Camp oli ihan tavattoman hauska ja mielenkiintoinen paketti!

Sinulla Anssi on erinomainen taito paloitella monimutkainen kokonaisuus helposti lähestyttäviksi paloiksi ja harjoitteiksi. Kurssi oli mielestäni rakennettu taitavasti ja ajatuksella, etenimme luontevasti askel kerrallaan kohti maalia. Opettajana osasit (tälläkin kertaa!) olla samaan aikaan selkeä, ystävällisen kannustava, loputtoman kärsivällinen ja toisaalta oikealla tavalla vaativa. Teki mieli yrittää oikein tosissaan – ja vähän enemmänkin – mutta toisaalta ei ollut pelkoa ”tuomiosta” vaikka välillä epäonnistuikin.

Minun nähdäkseni Rolling Camp on ehdoton hittituote! Sekä kurssin rakenne, opetuksen laatu ja erityisesti iloinen, rohkaiseva atmosfääri on ihan omaa luokkaansa. 😀

t.Hannele

Saimme sopivasti tehdä virheitä ja oppia kantapään kautta

Sea Kayaker kurssi oli erittäin toimivasti jäsennelty, pienistä osista/harjoitteista kehittyi selkeä ja kattava kokonaisuus. Riittävän helposti lähestyttävä, silti roppakaupalla uusia tasoja/taitoja/ajatuksia/oivalluksia. Hienosti virtaava intensiivinen jatkumo!

Yhteistyönne ohjaajina tuntui sujuvan erittäin hyvin ja saumattomasti. Koko ajan sai molemmilta selkeätä, käytännönläheistä palautetta omasta toiminnasta/suorituksesta ja sai myös kiitosta, kun homma alkoi sujua, sekin oli tosi tärkeä juttu.

Iloisuus, ystävällisyys ja huumori tekivät opettelusta mukavaa – silloinkin, kun omat yritelmät eivät ihan menneet putkeen. Pidin myös siitä, että saimme sopivasti tehdä virheitä ja oppia kantapään kautta, silti koko ajan turvallisesti. Itse pedagogian ammattilainen (vaikkakin toki aivan eri alan asiantuntija), joten myös siitä näkökulmasta oli nautinnollista osallistua hyvin ajatellulle, suunnitellulle ja toteutetulle kurssille:)!

edelleen aika hyvässä flowssa:),
Hannele

Kiitos syksyisen Hiidenmaan opetuksesta!

Ryhmämme oli siellä jo kolmatta kertaa ja tilasimme sinut aaltoleirin vetäjäksi. Kuten muistanet, aallot loistivat poissaolollaan ensimmäiset kaksi päivää, mutta hyvin keksit tekemistä ensimmäisiksi päiviksi!

Muutaman osallistujan eskimo pyörii nyt paljon varmemmin ansiostasi :=) Kiitosta tuli myös henkilökohtaisesta palautteesta melontatekniikaa ruodittaessa. Ja saatiinhan niitä aaltoja lopulta sen verran että päästiin surffaamaankin!

Ryhmä tackar och pockar hyvästä opetuksesta!!!

Saaristomeren Melojien ohjaajien koulutus

Kurssille osallistujat ja minä olemme hyvin tyytyväisiä kurssin antiin. Mielestäni saimme sitä mitä tilasimme ja enemmänkin. Tämä ja viimevuotinen kurssi ovat olleet hyvä keino kerätä seuramme melonnanohjaajat koolle ja huolehtia heidän osaamisesta ja motivaatiosta. Kiitos Anssi ja Mika!

t.Kristian

Suosittelen suuresti myös jo vuosia meloneille kilometribongareille.

Sea Kayaker kurssi oli todella hyvä. Se oli rakennettu kuin minun tavoitettani varten. Hyvä ryhmädynamiikka kasvattaa siivet.

Kurssin suurena antina minulle: kaikki erilaiset melavedot, eteen-, taakse- tai sivuttain, kallistukset, tuennat, on oikeastaan yksi asia, aina tarpeen vaatiessa tulee minulla nyt spontaanimmin oikea veto ja kallistus, evän olemassaoloa en enää muista aina.

Toivottavasti mahdollisimman monet melojat ”uskaltautuvat” kurssillenne. Suosittelen suuresti myös jo vuosia meloneille kilometribongareille.

Suuri kiitos teille että tarjoatte tällaisen mahdollisuuden korkeatasoisella opetuksellanne, ryhmääni haluan kiittää yhtä paljon, kaikkien kanssa oli helppo olla, tehdä, kokeilla.

terveisin Kikka