Rolling Camp

peruskurssi

Kaksipäiväisen peruskurssin aiheena on pyyhkäisypyörähdys ”Standard greenland roll”, mikä on oikein tehtynä rauhallinen ja elegantti suoritus. Kurssilla opitaan kerralla oikein pyörähdyksen perusteet. Miten vartaloa käytetään kajakkipyörähdyksessä, kädet ja mela ovat hyvin pienessä roolissa oikeassa suorituksessa. Sitä ennen rakennamme luottamuksen meren ja itsemme välille. Uskon vahvasti siihen, että saamme hyviä tuloksia kurssin aikana.

Pyyhkäisypyörähdyksessä kajakki pyöräytetään pitkään jatkuvalla lantioliikkeellä selällään kelluvaa ylävartaloa vasten. Samalla kädet pitävät melan kiinni ylävartalossa. Vartalon liikettä seuraavan, pintaa pyyhkivän melan tarkoituksena on vain antaa ylävartalolle lisätukea, jota vasten kajakki pyöräytetään lantiolla rauhallisesti oikein päin. Melaa ja käsiä ei käytetä vääntämään melojaa ylös vedestä.

Tehokkaan opetuksen ja oppimisen takia maksimi osallistujamäärä kurssilla on neljä.

Kurssit 2022: 

21.-22.6. (ti-ke klo 9-16)

5.-6.7. (ti-ke klo 9-16)

12.-13.7. (ti-ke klo 9-16)

Paikka: Inkoo, mahdollisuus yöpyä paikan päällä.

Kenelle: Sopii kaikille. Et ole aikaisemmin harjoitellut lainkaan tai olet jo aloittanut harjoittelun, mutta suorituksesi on vielä epävarma.

Hinta: 210 eur/hlö (sis. alv)

Varusteet: Normaali melontavarustus. Kuivapuku lisää harjoittelun mielekkyyttä. Neopreenihuppu (riippuu veden lämpötilasta). Melakelluke. Sukellusmaski tai uimalasit ja nenänipsu (voi olla useimmille avuksi, ainakin harjoittelun alussa).

Kajakkeja ja kuivapukuja löytyy tarvittaessa vuokralle.

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää tästä kurssista, ota rohkeasti yhteyttä.