Opi lisää

Melonnan jatkokurssit

Rolling Kayakilla on pätevyys järjestää NIL Finlandin suosittuja käytännönläheisiä viikonlopun kestäviä melonnan jatkokursseja – Sea Kayaker ja Advanced Sea Kayaker.
Jatkokurssit toimivat myös valmistavina koulutuksina Melonta- ja soutuliiton käyttämän Euro Paddle Pass (EPP) järjestelmän taitotesteihin.

Melontaretket

Koulutuspainotteisia retkiä lähelle ja kauemmaskin. Haasta itsesi ja opi lisää melonnasta, samalla nauttien upeista melontamaisemista retkeillen. Useampi päivä yhdessä ammattitaitoisten kouluttajien johdolla tarjoaa erinomaisia oppimiskokemuksia myös vaativammissakin olosuhteissa.

Kajakkipyörähdykset

Suosittelen kajakkipyörähdyksen opettelemista jo melonnan alkutaipaleella. Tämän jälkeen kaikkien vaativampien melontataitojen opettelu on paljon helpompaa ja samalla myös melonnasta tulee paljon rennompaa.

Melonnan yksityisopetus

Haluatko oppia tehokkaasti yksin tai pienryhmässä melonnan perusteet? Olet jo melonut jonkin aikaa ja haluat oppia lisää. Sinä päätät mitä haluat oppia, me toteutamme sen yhdessä.

Melonnan taitokokeet – EPP (Euro Paddle Pass)

Yleiseurooppalainen EPP-taitokoejärjestelmä mittaa melojien henkilökohtaista taitotasoa. Suomessa 2 ja 3 tason taitokokeet ovat nimeltään Meloja 2 ja Meloja 3. Meloja-kortilla voit osoittaa melontataitosi myös ulkomailla esimerkiksi jos haluat vuokrata kajakin lomamatkallasi.

Melontaohjaajakurssi 

Rolling Kayak järjestää Suomen melonta- ja soutuliiton melontaohjaajakursseja.

Melontaopaskurssi

Rolling Kayak järjestää Suomen melonta- ja soutuliiton melontaopaskursseja.

Kouluttajakurssi

Rolling Kayak järjestää kouluttajakursseja.